Thursday, September 13

Ramadhan Al-Mubarak

Pejam celik pejam celik dah sampai bulan Ramadhan.. Bulan Islam yang penuh dengan keberkatan untuk sesiapa yang mahu berfikir dan mengejar setiap peluang pahala yang melimpah ruah pada bulan ini..

Ya, sudah lama aku tak update blog. Mungkin disebabkan tiada isu ataupun banyak lagi kerja lain yang lebih penting untuk disettlekan. Baru balik dari kampung semalam. Jumpa family kat kuantan, p tgk umah baru angah kat kerteh, keletah anak2 buah yang semakin manja dan comel dan skill mereka menconteng dinding rumah dengan krayon dan kaler pensel semakin cemerlang.. aduhhh laaaa.. jenuh nk lap balik dinding umah tu..

Kepada kalian yang membaca post nie, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak dan semoga kita mendapat keredhaan dariNya..

BILA KO SIBUK..

Lama sungguh tak bersiaran.. laptop aku rosak.. aku sibuk menguruskan hal ehwal rumah tangga dan bekerja. Susahnya nak allocate masa.. kalo...