Posts

Showing posts from June, 2009

Pia..pia..

Image
Dah hampir 3 minggu aku tak jumpa Sufieyah ni. Rindu tol!! Geram dengan pipi dia, bau dia (losyen + minyak telon + baby bath = wangi yang tak terungkap!), tak banyak karenah, baik je dia, senang di bawa berjalan.. waaa.. rindu rinduuu... kang ada aku drive sorang2 g KL semata2 nak tengok anak buah aku nih!

...

mood aku xbaik. mata aku bengkak. aku kena dgr lagu 'through the fire and flames' by dragon force untuk tenangkan jiwa aku ni.