Wednesday, June 24

Pia..pia..


Dah hampir 3 minggu aku tak jumpa Sufieyah ni. Rindu tol!! Geram dengan pipi dia, bau dia (losyen + minyak telon + baby bath = wangi yang tak terungkap!), tak banyak karenah, baik je dia, senang di bawa berjalan.. waaa.. rindu rinduuu... kang ada aku drive sorang2 g KL semata2 nak tengok anak buah aku nih!

Tuesday, June 2

...

mood aku xbaik. mata aku bengkak. aku kena dgr lagu 'through the fire and flames' by dragon force untuk tenangkan jiwa aku ni.

BILA KO SIBUK..

Lama sungguh tak bersiaran.. laptop aku rosak.. aku sibuk menguruskan hal ehwal rumah tangga dan bekerja. Susahnya nak allocate masa.. kalo...