Posts

Showing posts from March, 2011

Demam Drama..

Image
Wahhh.. Dah lama tak post something dalam blog. Bukannya apa, bebaru ni aku ter'addicted' dengan drama-drama Korea. Semuanya gara-gara adik aku yang tak jemu2 copykan drama dalam pendrive aku yang tak seberapa besar 'Gb'nya nih. Nasib baik la aku tak beli 500Gb External Hdd. Kalo tak, aku turut sama 'meroyan' drama Korea la dengan adik aku 2 orang tu. Dalam sebulan ni aku marathon menonton 3 drama Korea iaitu My Girlfriend is a Gumiho, Mary Stayed Out All Night dan paling best Dream High. Buat masa ini cukup-cukup la drama Korea. Bagi aku drama Korea ni soo addictive, soo persistent and tiring too.. But drama is always be a drama. Walaupun rintangan dan masalah melanda, tetapi akhirnya di pupuk dengan perkara yang indah-indah belaka. Tidak sama dengan realiti kehidupan sebenar. Ahhhh.. Jiwa mahu rehat juga. Seronok juga tengok drama-drama sebegini.
Gumiho
Mary
Dream High