Posts

Showing posts from April, 2014

Breathtaking Memories Indeed!!

Image
Aku seorang yang suka menyimpan memori. Aku wujudkan blog ni pon lebih kurang 7 tahun lepas.. Anggap macam diari persekitaran apa yang pernah berlaku atau perkara yang aku lalui suatu ketika dahulu. Blog aku takde unsur-unsur politik, cuma sekadar perihal diri sendiri dan insan-insan tersayang di sekitar aku. Aku tau, semua ini tidak akan kekal sama dan perubahan bakal berlaku mengikut peredaran masa. Aku tau suatu hari nanti insan-insan yang aku sayangi akan pergi dahulu sebelum aku atau aku pergi dahulu sebelum mereka. Life is short. Do something that inspired you. Do something that you love. Love your families. Hug and kiss your spouse everyday. Do a good deed everyday if possible, maybe such a little things like watering plants or smile to your neighbours.
Aku jumpa video ni kat youtube. This is really inspiring me! Aku memang suka amek gamba anak-anak aku sejak lahir lagi sampai sekarang. Pastu nanti guna time-lapse software. Maybe next child akan amek secara video lak kan macam…