Thursday, February 5

Annual Dinner PCMTBE 2014 @ Zenith Hotel, Kuantan

21 Disember 2014. Petronas MTBE buat annual dinner untuk meraikan staf-stafnya.. Laki aku salah seorang staf Petronas MTBE, Gebeng.. takde tema yang perlu diikuti, cuma pakai apa je yang dirasakan sopan dan bersesuaian.. Ohye, hanya boleh bawa spouse saje, so, anak-anak tinggal kat umah nenek dia kejap.. maybe Petronas nak adakan proper dinner untuk meraikan cinta pasangan suami isteri kottt...

Makanan yang Hotel Zenith sediakan memang ada banyak pilihan.. ada kambing panggang, western cuisines, desserts dan lain-lain.. So time dinner ni la kami nak keluar berdua-duaan.. rasa macam bersiap-siap nak gi dating la pulak kan.. kalo slalu gi keje tepek muka pakai baby powder je.. ni kalo gi dinner pakai la compact powder kunun2 nak gi nampak ala-ala flawless kekdahnye.. kalo selama ni tak penah pakai blusher, tetiba lak malam ni pakai blusher.. hahhaha.. gila awkward!

Emcee dinner pada malam tu adalah Aflin Shauki.. sangat kelakar, memang lawak dan bersahaja.. Artis undangan adalah Hattan.. suara dia memang best laa.. sound system pon sedap.. kena pulak dengan ambience yang nyaman-nyaman aje.. Bila makan tanpa bebudak ni memang la leh makan dengan tenang, menikmati makanan dengan penuh rasa asyik kunyahan demi kunyahan.. leh makan lambat-lambat.. sekali sekala dalam setahun tu leh la makan berdua suami isteri je kan.. kira macam amek mood romantik dinner giteww... hahaha!

 Lepas sesi amek gamba kat photobooth

 Ada Hattan nyanyi-nyanyi

 Ada pasangan laki bini 

Ada Aflin Shauki yang klaka tak terperi

Gamba photobooth lekat tepi monitor.. Rinduuuuu.. heheheh!

BILA KO SIBUK..

Lama sungguh tak bersiaran.. laptop aku rosak.. aku sibuk menguruskan hal ehwal rumah tangga dan bekerja. Susahnya nak allocate masa.. kalo...