Posts

Showing posts from February, 2015

Annual Dinner PCMTBE 2014 @ Zenith Hotel, Kuantan

Image
21 Disember 2014. Petronas MTBE buat annual dinner untuk meraikan staf-stafnya.. Laki aku salah seorang staf Petronas MTBE, Gebeng.. takde tema yang perlu diikuti, cuma pakai apa je yang dirasakan sopan dan bersesuaian.. Ohye, hanya boleh bawa spouse saje, so, anak-anak tinggal kat umah nenek dia kejap.. maybe Petronas nak adakan properdinner untuk meraikan cinta pasangan suami isteri kottt...
Makanan yang Hotel Zenith sediakan memang ada banyak pilihan.. ada kambing panggang, western cuisines, desserts dan lain-lain.. So time dinner ni la kami nak keluar berdua-duaan.. rasa macam bersiap-siap nak gi dating la pulak kan.. kalo slalu gi keje tepek muka pakai baby powder je.. ni kalo gi dinner pakai la compact powder kunun2 nak gi nampak ala-ala flawless kekdahnye.. kalo selama ni tak penah pakai blusher, tetiba lak malam ni pakai blusher.. hahhaha.. gila awkward!

Emcee dinner pada malam tu adalah Aflin Shauki.. sangat kelakar, memang lawak dan bersahaja.. Artis undangan adalah Hattan..…