Saturday, August 1

Happy Seventh Anniversary

01 Ogos 2015. Genap 7 tahun usia perkahwinan aku bersama suami. Syukur pada Allah kerana mengurniakan anak-anak sebagai amanah untuk kami jaga. Hari-hari yang aku lalui berlalu dengan pantas dan terisi dengan kasih sayang suami dan gelak ketawa dan keletah manja anak-anak.

Aku tak pandai guna ayat-ayat romantik ni. I do not know how to use fancy words or beautiful quotes to express the feelings. Aku seorang yang easy simple minded. I always tell myself that over thinking lead to negative thoughts. I never let negative thoughts lingered in my mind. When bad things happen, i would say this to myself, "It's gonna be okay.. just stay positive and the good things will lead your way". Ohh.. terlebih cakap omputeh lak hari ni.. hahaha..

Kepada suamiku...
Terima kasih sebab menjadi sahabat yang sebenar, since i know you for over fifteen years..
Terima kasih kerana menjadi sahabat yang pandai menyimpan rahsia, menjadi sahabat yang tak pernah berkira walau sekelumit pun.. thanks for your generosity..
Terima kasih kerana sentiasa bekerja keras untuk menyara hidup kita sekeluarga..
Terima kasih kerana bersikap sabar, tenang dan rasional..
Terima kasih kerana sanggup mengenepikan hak kepentingan diri sendiri dan sentiasa mendahulukan dan mencukupkan keperluan isterimu dan anak-anak..
Terima kasih atas curahan rasa cinta dan kasih sayang yang tak pernah putus..
Terima kasih kerana menjadi pendengar yang setia dan penyelesai masalah yang tiba..
Terima kasih kerana sentiasa membuatkan isterimu ini rasa gembira dan ketawa dengan lawak-lawak yang tak berapa nak kelakar tu.. hahahaha.. (You tried to be funny, but in reality, you not that funny you know.. kekekekke). Tapi credit to you sebab berusaha membuatkan isterimu ini berulang-ulang kali jatuh cinta kepada kamoooo wahai suamiku.. 

Terima kasih atas segala-galanya. Without you my life would be empty. 
You are not just my better half. You are the half that makes my life better than the best.
Happy Seventh Anniversary. I Love You more than you'll ever know.

The younger me and you. 11 years ago.

BILA KO SIBUK..

Lama sungguh tak bersiaran.. laptop aku rosak.. aku sibuk menguruskan hal ehwal rumah tangga dan bekerja. Susahnya nak allocate masa.. kalo...