Posts

Showing posts from March, 2016

Selamat Pengantin Baru Acik dan Safar!!

Image
Waduh.. waduhhh.. dah berapa lama aku tak update blog nihhh??? nak masuk bulan April dah kot nih.. Ada kesempatan masa sedikit nak update pasal abang cik aku kawin ngan pilihan hatinya.. kira dalam adik beradik aku ni, dia la yang last kawin.. kiranya tahun ni umur dia dah 37 tahun dahh.. Finally, Alhamdulillah.. syukur pada Allah SWT, akhirnya ko kawin jugak acik!! Lama nau aku nunggu nak tengok ko naik pelamin ni acik weii.. hahhaha!! sampai anak aku yang sulung tu dah sekolah rendah la acik wehh.. 
Meh layan gamba meh.. aku ni nak taip banyak-banyak bukannye ada idea sangat, merapu je lebih aku ni.. huahuahuaaaa..

{Akad Nikah Bakhtiar Affendy & Nur Safariyah, 01 Januari 2016, Masjid Al-Ikhlas, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan}
 Sebelum akad nikah kene dengar khutbah dulu.. haaa.. jawab soklan matematik sket, buat esei.. ingat leh trus jabat tangan tok kadi trus ka?
 Dah akad nikah leh cium dahi bini kan.. haaa... Alhamdulillah dan semoga bahagia hingga ke Jannah
 Mai…